Добрий день! Прошу Ваших кілька хвилин часу. Я бачила багато дописів, відео та статей про гемангіомку, у яких в більшості вказано наблюдати! Але ми були у хірурга, який зразу сказав видаляти хірургічним методом і довго не тягнути, но я не хочу, може тому, що не довіряю. Напишіть будь ласка про свій досвід.Що ви робили? Як вона у вас проходить? У моєї дівчинки випукла гемангіомка, на спинці та голові, стрімко виросла за три місяці. Тепер значних змін не бачу, тільки та що на спині трішки змінила колір на темніший і посередині ніби як посвітліла. Хірург сказав що це пішла регресія, але оскільки вона може рости, і якщо поранити, то важко спинити кров, то краще забрати. Інші методи прокоментував так: лазер-гемангіома завелика, азот -лишає корочку. Педіатр при першому огляді також сказала, що треба буде забрати азотом.

Незнаю чи правильно, але покищо чекаю і шукаю спе

ціалістів.

Може не все ясно розписала, але прошу вашої поради. Дякую.

Комментарии к записи

Только участники группы могут комментировать.

Войти Зарегистрироваться

Анна

Анна

5 дней назад • #
У меня у сына на коленке была выпуклая небольшая гемангиома. Прошла сама к 1,5 годам. Если не будет постоянной травматизации - наблюдайте. И не бойтесь наркоза! Поосто удивительно - операции люди не боятся, а наркоз - вселенское зло. При таких операциях наркоз - это аж два препарата, а иногда и один!
Margarita

Margarita

5 дней назад • #
почитайт
Margarita

Margarita

5 дней назад • #
Якщо гемангиіома не заважає ніяким функціям організму, то можна просто спостерігати. Є зараз і консервативний метод лікування - пропранололом. Від будь-якого оперативного лікування залишаться шрами, а гемангіоми за кілька років можуть зійти самісобою, не залишаючи сліда.
Maryana

Maryana

5 дней назад • отвечает Margarita#
Дякую за відповідь. Забула вказати що дівчинці моїй майже 4 місяці. Читала за пропранолол-він ніби від 1року. І боюся за наркоз і якщо ми зараз не підемо на операцію, то чи не зроблю я гірше, тим що чекаю.
Margarita

Margarita

5 дней назад • отвечает Maryana#
Ні, гірше не зробите. Ваші гемангіоми не заважають диханню чи зору, тому можна чекати.